Nog even wachten en dan gaan wij live❤️ www.studionice.nl

Retourbeleid StudioNice Webwinkel

Bij StudioNice streven we ernaar om onze klanten tevreden te stellen met hoogwaardige producten en een uitstekende service. Hieronder vindt u ons retourbeleid, dat in overeenstemming is met de geldende wetgeving omtrent herroeping en retourneren.

1. Algemene Informatie:
StudioNice informeert haar klanten over het herroepingsrecht via verschillende kanalen, waaronder de website, algemene voorwaarden, en de bevestigingsmail na aankoop. Onze informatie voldoet aan de wettelijke vereisten om het retourrecht duidelijk te communiceren.

2. Herroepingsrecht:
Onze klanten hebben het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van het product zonder opgaaf van reden de overeenkomst te herroepen. Dit geldt ook voor op maat gemaakte of speciaal bedrukte producten, tenzij er sprake is van een fout of defect.

3. Uitzonderingen op het herroepingsrecht:
Het herroepingsrecht is niet van toepassing op bederfelijke waren, losse tijdschriften, loterijkaartjes, producten die specifiek voor de klant zijn gemaakt of aangepast, verzegelde producten waarvan de verzegeling is verbroken, en producten met hygiënische of gezondheidsredenen die niet geretourneerd kunnen worden.

4. Uitpakken en Uitproberen:
Klanten mogen producten uitpakken en zelfs uitproberen om te beoordelen of ze tevreden zijn. Als er echter schade of slijtage is ontstaan die verder gaat dan nodig is om het product te beoordelen, behouden wij het recht om deze schade te verrekenen met het terug te storten bedrag.

5. Terugbetaling:
Klanten die gebruik maken van het herroepingsrecht hebben recht op een volledige terugbetaling van het aankoopbedrag, inclusief bezorgkosten en eventuele administratiekosten. Deze terugbetaling dient binnen 14 dagen na herroeping te worden uitgevoerd. Als de klant een deel van de bestelling behoudt, worden alleen de kosten van de geretourneerde artikelen vergoed.

6. Verzendkosten en Terugzendkosten:
Klanten zijn verantwoordelijk voor de directe kosten van het terugzenden van de producten. StudioNice kan een inschatting geven van deze kosten, behalve als de retour met gewone post verzonden kan worden. Andere kosten of vergoedingen voor retouren zijn niet toegestaan, inclusief administratiekosten voor retourverwerking.

7. Levering van Diensten:
Het herroepingsrecht geldt ook voor diensten en abonnementen. Klanten hebben tot 14 dagen na het sluiten van de overeenkomst de tijd om af te zien van de dienst. Voor diensten die volledig zijn uitgevoerd binnen 14 dagen geldt dit niet, tenzij de klant aangeeft af te zien van het herroepingsrecht.

StudioNice zet zich in om het retourproces soepel en eerlijk te laten verlopen. Ons beleid is in lijn met de wettelijke vereisten en is ontworpen om onze klanten te voorzien van duidelijke informatie en keuzemogelijkheden. Als u vragen heeft over ons retourbeleid, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Betalen en leveren

Hieronder vindt u onze leveringsvoorwaarden die van toepassing zijn op alle transacties en diensten die worden uitgevoerd via onze webwinkel. We streven ernaar om onze klanten een optimale ervaring te bieden en duidelijkheid te verschaffen over onze leverings- en betalingsprocessen.

1. Betalingsmethoden:
Bij StudioNice bieden wij verschillende betalingsmogelijkheden aan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken:

  • iDEAL: Betalingen kunnen veilig en direct worden gedaan via iDEAL.
  • PayPal: U kunt gebruik maken van uw PayPal-account om uw aankopen te betalen.
  • Bankoverschrijving: Indien gewenst kunt u ervoor kiezen om het bedrag via bankoverschrijving over te maken. Houd er rekening mee dat hierbij verwerkingstijd kan zijn.

2. Betaling bij Diensten:
Voor diensten die wij aanbieden, zoals op maat gemaakte projecten of specifieke opdrachten, wordt een offerte opgesteld op basis van uw wensen en behoeften. Bij het akkoord gaan met de offerte en het gunnen van de opdracht, vragen wij een aanbetaling van 50% van het totale overeengekomen bedrag. Deze aanbetaling bevestigt uw intentie om de dienst af te nemen en stelt ons in staat om met de werkzaamheden te starten.

3. Betaling bij Levering van Goederen:
Voor de levering van producten geldt dat de volledige betaling moet zijn ontvangen voordat de bestelling wordt verzonden. U kunt gebruik maken van iDEAL, PayPal of bankoverschrijving om de betaling te voldoen.

4. Levering van Goederen:
Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden na ontvangst van de betaling. De geschatte levertijd wordt vermeld tijdens het bestelproces en kan variëren afhankelijk van het product en de locatie van levering.

5. Levering van Diensten:
Voor diensten wordt de uitvoeringstermijn bepaald op basis van de specifieke opdracht en wordt met u besproken tijdens het offerte- en overlegproces. Na voltooiing van de dienst zullen wij u informeren en, indien van toepassing, het eindproduct opleveren.

6. Restbetaling bij Diensten:
Bij voltooiing en oplevering van de dienst wordt het resterende bedrag van 50% van de totale kosten in rekening gebracht. Na ontvangst van deze betaling wordt het voltooide werk definitief aan u geleverd.

7. Annulering van Diensten:
In geval van annulering van een dienst vóór voltooiing, behouden wij het recht om eventuele gemaakte kosten en arbeid in rekening te brengen tot aan dat moment. Dit kan van invloed zijn op het terugbetaalbare bedrag.

StudioNice streeft naar heldere communicatie, kwaliteitsproducten en hoogwaardige dienstverlening. Wij hopen dat deze leveringsvoorwaarden u duidelijkheid bieden over onze werkwijze. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zijn er om u te helpen.